Φυτώρια Φαραός

Φυτώρια & κηπουρική

sxetika me emas

Η μακροχρόνια αγάπη για τα φυτά και το σταθερά ευχαριστημένο πελατολόγιο ώθησαν την οικογένεια κάθε χρόνο να βελτιώνεται και να εξελίσσεται ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας.

Τα φυτώρια φαραός flowers garden έχουν εμπειρία πάνω από 20 χρόνια. Η επιχείρηση ιδρύθηκε από τον Φαραό Παναγιώτη και τους δυο υιούς Δημήτρη και Αναστάσιο Φαραό με σκοπό την παραγωγή και πώληση καλλωπιστικών φυτών, εποχιακών λουλουδιών και κηπευτικών.

Η ανταπόκριση του κόσμου από τα πρώτα κιόλας χρόνια ήταν πολύ θερμή οδηγώντας έτσι την οικογένεια να επενδύει κάθε χρόνο όλο και περισσότερο παρά τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Δημιουργούντας έτσι μια ξεχωριστή μονάδα η οποία μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες του απλού ιδιώτη καθώς και κάθε επαγγελματία κηποτέχνη , σε φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου κάθε είδους και μεγέθους.

image1

 

Μείγμα εξαιρετικής ποιότητας ξανθιάς και μαύρης τύρφης. Εμπλουτισμένο με λίπασμα, ιχνοστοιχεία και περλίτη. Ειδικό φυτόχωμα για την ισορροπημένη ανάπτυξη και θρέψη των φυτών.

Ειδικό φυτόχωμα για την ισορροπημένη ανάπτυξη και θρέψη των φυτών.
Είναι ιδανικό για φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

natura more

image2

 

Το UNIVERSALE είναι υπόστρωμα βασισμένο στην τύρφη και σε φυσικό επιλεγμένο humus. Iδανικό για τη φύτευση και την καλλιέργεια των διακοσμητικών φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, για σπορία κηπευτικών, για το ριζικό σύστημα των θάμνων, για τη φύτευση και εγκατάσταση χλοωδών ταπήτων. Ο βασικός εξοπλισμός των μακροστοιχείων βασίζεται επάνω σε φυσικό λίπασμα.

Έχει ως αποτέλεσμα την αργή εκχώρηση των ουσιών στο φυτό και το βοηθάει να έχει μια σφριγηλή και άφθονη αύξηση του ριζικού συστήματος.
Το UNIVERSALE έρχεται να πετύχει ένα δυνατό μίγμα ώριμων οργανικών και ορυκτών υλικών.

universal more

image5

 

Εμπλουτισμένο φυτόχωμα ειδικά προσαρμοσμένο για τις ανάγκες των Ορχιδέων.

Περιέχει πολύτιμο φλοιό πεύκου ΜΑRΙΤΙΜΑ®, ο οποίος βοήθα το χώμα να κρατήσει την πρωτογενή υφή και δομή του, δίνει κράτημα στο ριζικό σύστημα του φυτού και δημιουργεί ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα.

Εξασφαλίζει τις ιδανικές συνθήκες για την υγιή ανάπτυξη των Ορχιδέων.

Περιέχει θρεπτικά στοιχεία και Ιχνοστοιχεία που εξασφαλίζουν την θρέψη και λίπανση του φυτού για ένα χρονικό διάστημα περίπου 6 εβδομάδων.

 

Συσκευασία :
Συσκευασία: 5 L

 

Ποσότητα / συσκευασία :
5L / 420 TEM / ΠΑΛ.

 

image3

 

Το φυτόχωμα Gardenia είναι ένα ιδανικό μείγμα από τύρφη, μαλακό, πορώδες και γεμάτο με όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται τα οξύφυλλα, δηλαδή τα φυτά όπως καμέλιες, γαρδένιες, ορτανσίες, αζαλέες, ροδόδεντρα, μανόλιες κτλ, τα οποία απαιτούν για τη βέλτιστη ανάπτυξή τους πολύ όξινα εδάφη.

Για τα φυτά αυτών των ειδών θα πρέπει να χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο το φυτόχωμα Gardenia χωρίς καμία επιπλέον προσθήκη.

gardenia more

 

image4

 

Ηψηλής ποιότητας φυτόχωμα κατάλληλο για Bonsai εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.
Εμπλουτισμένο με λίπασμα και άμμο, καλύπτει τη θρέψη των φυτών σε κύρια και δευτερεύοντα θρεπτικά στοιχεία για χρονικό διάστημα περίπου 4-6 εβδομάδων.
Περιέχει εδαφοβελτιωτικές ουσίες εξασφαλίζει άριστες συνθήκες ανάπτυξης για τα Bonsai.

Συσκευασία :
Συσκευασία: 5 L

Ποσότητα / συσκευασία :
5L / 216 ΤΕΜ / ΠΑΛ.